Artistimenu vuorossa Seksikäs-Suklaa

7.3.2022

Ilveksen Artistimenu-konseptin seuraava artisti on Seksikäs-suklaa. Hänen menu on tarjolla 8.4.2022 asti.

 

 

Konseptissa kymmenen kiinnostavaa artistia saa Ilveksen keittiön kanssa luodut nimikkomenunsa Ilveksen listoille aina noin kuukaudeksi kerrallaan. Kolmantena vuorossa on Seksikkään-Suklaan menu ja mukaan heittäytynyt artisti on luonut yhdessä Ravintola Ilveksen keittiön kanssa alku-, pää- ja jälkiruoan. Menun yhteyteen kuuluvat yhteistyökumppaneiden valitsemat, kyseistä menua parhaiten korostavat juomat.

-Ilman sipulia ei ole makua. En ymmärrä, miksi joissain ruoissa ei ole sipulia, Viki toteaa tuhtiseksi kutsumansa sipulikeiton äärellä.

 

Vikin karamellisoitu ja samettinen sipulikeitto toimii alkuruokana ja vie kielen mennessään. Pääruokana on vastuullisen Hauholan hanhitilan suussa murenevaa hanhenkoipiconfittia porkkanapyreineen. Jälkiruokana tarjoillaan mitäpä muutakaan kuin Chili-suklaafondanttia kerä kirsikkajäätelön.

Seksikkään-Suklaan menuun pääset tutustumaan tästä.

 

-Mun menu on tykki. Mä uskon mun menuun. Tää on onnellinen artistimenu. Jos haluat onnellisen parisuhteen ni tervetuloa maistamaan mun menu.

Pöytävarauksen voit tehdä täältä.

Tervetuloa maistamaan!