Helsingin Rock and Roll Oy rekrytoi

6.6.2023

Helsingin Rock and Roll Oy on alansa suunnannäyttäjä, joka panostaa laatuun, asiakaskokemukseen ja merkityksiin. Yhtiö vastaa Helsingin keskustassa sijaitsevien Tavastia-klubin, Semifinalin ja Ravintola Ilves’n toiminnasta. Lisäksi yhtiö tuottaa ravintolapalveluita tapahtuma-alan muille kärkitoimijoille, kuten Ruisrockille, Tuska-festivaalille, Provinssille, Pori Jazzeille ja Bolt Arenalle.

Haemme nyt näkemyksellistä ja motivoitunutta toimitusjohtajaa viemään markkinassaan vahvan aseman saavuttaneen yhtiön tarinaa uudelle tasolle.

Toimitusjohtajana vastaat Helsingin Rock and Roll Oy:n
– Talouden, toiminnan ja henkilöstön johtamisesta yhtiön strategian ja arvojen mukaisesti.
– Kilpailukyvyn, strategian ja liiketoiminnan kehittämisestä yhtiön hallituksen kanssa.
– Asiakkuuksien, brändin ja vastuullisuuden johtamisesta.

Odotamme sinulta seuraavia ominaisuuksia:
– Näyttöjä elämys- tai palveluliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä
– Laajoja verkostoja tapahtuma-, musiikki- ja ravintola-alalle sekä näkemystä toimintaympäristön tulevaisuuden kehityksestä ja mahdollisuuksista
– Ymmärrystä ja kyvykkyyttä erinomaisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen johtamiseen elämysteollisuuden parissa
– Sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi niin työyhteisössä, asiakkaiden ja kumppaneiden kuin median parissa.
– Riittävää tuntemusta tapahtuma- ja ravintola-alan keskeisestä lainsäädännöstä ja HR-käytänteistä
– Strategista näkemyksellisyyttä, kykyä johtaa tiedolla, intohimoa ja rohkeutta sekä kykyä ja halua rakentaa luottamusta.

Tutustu tehtävään ja täytä hakemus 25.6.2023 mennessä täällä.

Haemme myös ravintolatoimenpäällikköä, joka vastaa koko talon ravintolaliiketoiminnoista. Ravintolatoimenpäällikön työnkuvaan kuuluvat vahvasti ravintolan kokonaisvaltainen johtaminen sekä operatiivisen toiminnan suunnittelu ja henkilöstön johtaminen.

Ravintolatoimen päällikkönä työtehtäviisi kuuluvat:
– ravintolahenkilöstön rekrytointi, perehdytys ja koulutus sekä esihenkilönä toimiminen
– työyhteisön hyvinvoinnin seuranta sekä henkilökunnan ammattitaidon syventäminen
– asiakkaiden korkealaatuisen palvelun varmistaminen palvelulupauksen mukaisesti
– taloudellisen kannattavuuden ja muiden tavoitteiden varmistaminen ja raportointi
– ravintolan palveluiden ja tuotteiden laadun varmistus ja hinnoittelun suunnittelu
– ravintolan sujuvan ja tehokkaan toiminnan varmistaminen sekä muut vastaavat tehtävät

Tutustu tehtävään ja täytä hakemus 18.6.2023 mennessä täällä.