Uusi ruokalista

10.2.2024

Ravintola Ilveksen ruokalista on vaihtunut alkuvuoden sesonkiin sopivaksi!

Keittiöpäällikkömme Marko on suunnitellut Ilveksen päivitetyn menun perinteistä ruoanlaittotaitoa kunnioittaen. Keittiössämme käytetään mahdollisimman paljon luomukasviksia ja lähituotantoa saatavuuden ja sesongin mukaan. Innovatiivisuus, kokeilukulttuuri ja yhdessä tekeminen ovat keittiömme kulmakiviä ja Markon suunnittelemien herkkujen lisäksi päivitetylle menulle on nostettu esimerkiksi vuoromestarimme Vivianin pekaanipähkinäpiirakka, joka tarjoillaan kokkimme Jorin Peltolan Blue – jäätelön kanssa.

Päivitetyltä menulta moni annos on jo valikoitunut henkilökuntamme suosikeiksi: esimerkiksi Västerbotten-juustopiirakka, hauki-perunakroketti ja appelsiinirisotto ovat innoittaneet useamman tyytyväisen huokaisun.

Tule testaamaan nämä ja muut herkut Ilvekseen! Varaa pöytäsi tästä.