Ilveksen keittiö loi Artistimenun yhdessä 11 artistin kanssa. Artistimenu on osa Tavastia Hall of Nature-ympäristöhanketta, jonka tarkoitus on keskittyä mm. kestävään ruokaan ja satokauden tuotteisiin.

Ravintola Ilveksen Artistimenu-konsepti käynnistyi lokakuussa 2021. Artistimenu-sarja tuo kolmetoista vuotta sitten ensi kertaa esitellyn menukonseptin tähän päivään, kun 11 kiinnostavaa artistia saa Ilveksen keittiön kanssa luodut nimikkomenunsa Ilveksen listoille aina kuukaudeksi kerrallaan. Mukana olivat Ellinoora, Samuli Putro, Seksikäs-Suklaa, Vesta, Noora Louhimo, Olavi Uusivirta, Jesse Markin, Younghearted, Samae Koskinen, SoFa ja Chisu.

Kuukausittain vaihtuva menukonsepti on osa Tavastia Hall of Nature -ympäristöhanketta. Artistimenu-sarjassa kiinnitetään huomiota muun muassa ruokahävikkiin, kestävään ruokaan, satokauden tuotteisiin ja muihin hiilijalanjälkeä pienentäviin toimiin. Projektin tarkoitus on myös herättää keskustelua kestävästä ravintolaruokailusta sekä ravintolakulttuurin tärkeydestä kiinnostavalla tavalla.

Menneet